Vaga i Ovan, dama i kralj zodijaka: Savesni i posteni i uvek fer igraci!

Vaga i Ovan, dama i kralj zodijaka: Savesni i posteni i uvek fer igraci!

2023-12-04 0 By Admin

Savesni i posteni, uvek su fer igraci, i zato vaze za najvece dame zodijaka i najveceg kralja!

VAGA

Sta reci za vage, osim da su najvece dame zodijaka! Uvek vrlo savesni i odgovorne, one su neko ko uvek igra posteno. Ne odlucuju na brzinu, vec uvek malo razmisle o svemu. Uvek su odgovorne i pazljive i zato se brinu da ne povrede koga. Jednostavno, vole da radje budu nesigurne u ono sto odluciju. Radje, nego da odluce na brzinu, pa da pogrese!

One nisu nesigurne, vec se misli da jesu, zato sto ne zure sa odlukama.  Ponasaju se malo nesigurno i malo neodlucno sve dok ne uvide sta je za njih najpametnije da rese. Uvek snose posledice svojih odluka i vreme je da se niko ne mesa u njihove poslove. One znaju sta rade i cak i da grese, njima ce se obiti o glavu.

Vage su  najvece dame zodijaka, i vaze za jako elegantne i posebne osobe. One su dame u pravom smislu reci. Lepe i jako elegantne, vaze za posebne osobe. One koje kod drugih osoba izazivaju i postovanje i divljenje istovremeno. Osim sto ste posebno inteligentne, one su jako sposobne i vredne. Od vas se ocekuje da vagu dobro procenite jer je jako tiha.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

I bas zato sto je tih zodijak, o njoj se misli da je manje vredna i manje sposobna. A u  toj proceni mnogi pogrese dok je ne upoznaju. One su one koje se uvek  postene i fer igraci, makar i na svoju stetu. Savesni su kao licnosti.

Kao kolege su kolegijalne, kao prijatelji nezamenjivi, a kao partneri su posebni. Bilo da se radi o vagi dami ili vagi gospodinu, one su za pozeleti.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2