Ovan i Bik-ljubav u 2024 godini:Zbog lepih desavanja,konacno srecni ljudi!

Ovan i Bik-ljubav u 2024 godini:Zbog lepih desavanja,konacno srecni ljudi!

2023-12-08 0 By Admin

Zbog lepih desavanja i svega sto sledi, konacno cete i vi postati srecni ljudi!

BIK

Za vama ce ostati godina u kojoj se niste pokazali po nekoj sreci, niti ste se nazvali srecni ljudi. Niste se ni ostvarili onako kako ste prizeljkivali. Mozda se to desilo drugima, ali ne i vama. I kao da ste se pomirili da ce tako da ostane.

Verovali ili ne, nema sanse da tako ostane. Vi ne verujete u nove promene, ne bar u one koje idu na bolje. Ali varate se, na svoju srecu!

Vama tek slede velike promene i to sa dolaskom naredne godine. Vreme je da ta godina ucini da imate sve ono sto imaju srecni ljudi. I da vam se pruzi zivotna sansa da se tako i nazovete. U pravom smislu reci i onako od srca, stvarno i istinski.

Niste neko ko je uzivao u sreci na emotivnom polju. Ono je ostalo prazno, opustoseno vezom koja je propala. I ljubavi kojoj ste se nadali, a da vam nije uzvracena. Umesto zala, vi cete se radovati tokom naredne godine.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Bice to godina u znaku vase srece i ljubavi koja ce vam dati krila. Umesto da zalite za prosloscu, vi cete poci u bolju buducnost. Umesto da patite zbog neostvarene ljubavi, rodice se nova u vasem srcu. Ona sto cini ljude kojima se desi da budu srecni ljudi. Da se tako zovu i da u takvom raspolozenju i ostanu.

Osoba u koju cete se zaljubiti, nece kriti osecanja. Odmah ce vam uliti nade i uveriti vas da je to iskrena ljubav. Da se igra sudbine desila tako sto ce spojiti vasa dva srca. I konacno ce to biti vasa najbolja godina u zivotu.

Godina ljubavi koja moze da se pretoci u narednu i tako redom. Jer vasa sreca ce postati stvarna i trajna. A opis koji bi vas dvoje opisao, stao bi u samo dve reci: Srecni ljudi!

 

 

Stranice: 1 2