Naredna tri dana: Ovom zodijaku stize poruka koja ce sve promeniti!

Naredna tri dana: Ovom zodijaku stize poruka koja ce sve promeniti!

2023-12-10 0 By Admin

VAGA

Naredna tri  dana ce da vam promene ceo zivot. Stici ce vam poruka koja ce sve promeniti. Na vasu srecu, bice to izjava ljubavi one koja se do sada nije izjasnjavala. Konacno cete biti voljeni. I to ce biti ispunjenje vasih snova.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Mnogo radite pa cete sebi dati malo predaha. Od vas se ocekuje da se posvetite i licnim zeljama a ne samo obavezama.  Nek ovo budu dani za vasu dusu, a mozda vam stigne i vazna poruka.

 

STRELAC

Idete u susret osecanjima koja nikako da kontrolisete. Ponece vas velika ljubav koja ce biti prava i velika. Od vas se ocekuje da budete prelepo raspolozeni. Za vas slede lepi vetrovi ovih dana.

 

JARAC

Ne morate nikome da  verujete, ali cete morati svome srcu. Od vas se ceka da se sami sa sobom ubedite. Ako ne priznate drugima da ste ludo zaljubljeni, priznajte  svome srcu. I vreme je da obratite  paznju na osobu do koje vam je stalo.

 

VODOLIJA

Srce vam je ovih dana uznemireno jer svaki dan gledate na telefon. Jedna bi poruka mogla sve promeniti. Ipak vam se ne da da pokazete sta su vam zelje. I da se izjasnite po pitanju zelja. Mozda vas ne mora iznenaditi poruka, mozda vas iznenadi ta osoba licno.

 

RIBE

Nije sve u radu, vec je nesto i u druzenju. Zato cete ovih dana da se odazovete na  jedan poziv. Vreme je da se odlucite za izlazak, a sve obaveze pomerite u stranu. Konacno sebe stavite u prvi plan. Sebe uvek, a ne posao.

Stranice: 1 2