Strelac:Znak koji se nikada ne vraca bivsim ljubavima!

Strelac:Znak koji se nikada ne vraca bivsim ljubavima!

2023-12-10 0 By Admin

 Strelac. Znak koji, pre svega, sebe ceni i postuje. Toliko da se nikada ne vraca na stare staze…

 

Strelac je znak koji je svestan toga koliko vredi. Koji je jako ponosan i svestan je sebe. Imati strelca kraj sebe znacin imati osobu na koju se mozete osloniti ali i osobu  kojoj mozete verovati.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Imati strelca kraj sebe znaci imati osobu koja ce vam biti andjeo cuvar, i voleti vas uvek i u svakom slucaju. Ali, treba da znate, kada ovaj zodijak jednom odluci da ode, znajte da nista na ovom svetu ne moze da  ga ubedi da vam se vrati. Ovo se pre svega odnosi na ljubav.

Strelac je znak koji se jako tesko odluci na to da ode od nekoga, jako tesko da zaboravi na necije emocije, ali ono sto je najveca istina… Strelac je znak koji ne prasta prevaru ili izdaju. Jedini je znak koji se ne vraca bivsim ljubavima nikada.

Dok ste prema njemu fer, on ce biti prema vama jos bolji. Ali, kada odlucite da se igrate sa njegovim srcem, znajte da ce umeti da vam uzvrati istom merom. On je dobar covek, ali nije naivan, i nece vam tolerisati ako se igrate sa njegovim emocijama. Moramo da kazemo da je ovo osoba koja tacno zna sta je ono sto hoce i ko ume i zna da se ponasa u skladu sa svojim osecanjima.

Moramo da kazemo da je ovo znak kojem nikada nece pasti na pamet da vam slomi srce ali isto tako, znak koji nece oprostiti ako vi njemu slomite njegovo. Jedini je znak kojem nece biti problem da se bori za ono sto hoce, ali koji kada odluci da ode… Zaista je otisao za sva vremena.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2