Strelac:Znak koji se nikada ne vraca bivsim ljubavima!

Strelac:Znak koji se nikada ne vraca bivsim ljubavima!

2023-12-10 0 By Admin

Strelac je znak ciju vrednost shvatimo tek onda kada ga izgubimo i to je ono sto moramo da naglasimo. Zato, mnogi tek tada pozele da ga vrate u svoj zivot i da sa njim nastave tamo gde su stali. U to nema nimalo sumnje. 

Strelac je znak koji ce reci ono sto misli, ono sto oseca… Uvek, pa cak i onda kada zna da ta istina nekome moze da slomi srce. Imati ovog zodijaka znaci imati osobu koja ce vam biti prijatelj za pozeleti i voleti vas kao sto vas niko nikada na svetu nije voleo.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ovo je znak cije srce je veliko kao planina. Srce koje zna da prasta, da tolerise, da voli. Ali, i srce koje, kada odluci da ode, da zaboravi…. Srce koje je u stanju da precrta jednom ali za sva vremena.

Moramo da kazemo da je ovo osoba koja ce naci nacina da istraje u onome sto hoce ali pre svega, znak koji nece dozvoliti da se neko igra sa njegovim srcem. Reci cemo za kraj da je ovo znak koji nece kriti da mu je novac vazan. On hoce da ima i karijeru i ljubav. Da bude uspesan na svim poljima. On se zalaze za to da bude onako kako on pozeli i zamisli.

Stranice: 1 2