Naredna tri dana:Vagama tuga,Ovnovima sreca, nekima prijatni dani…

Naredna tri dana:Vagama tuga,Ovnovima sreca, nekima prijatni dani…

2023-12-11 0 By Admin

U naredna tri dana slede tuga, sreca, kao i prijatni dani i iznenadjenja…

 

OVAN

Naredna tri dana mogu da promene sve. Vreme je za bolje dane, pa vas ceka sreca. Necete se radovati dok vas srce ne povuce. Vreme je da se slobodno usmerite lepom raspolozenju. Sledi vam sreca u liku jedne osobe.

 

BIK

Morate da se trudite da menjate sve na  bolje. Vasi koraci idu napred i cinite sve da oni budu odgovorni. Samo odgovorni  i odlucni koraci mogu vas povesti ka boljim danima.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Imate srece da ste uspeli u mnogo cemu. Mada su vasi izgledi za to bili slabi, vi ste uspeli. I ovih dana cete imati neka nenadana desavanja? Slede prijatni dani  u kojima ce vas snaci sreca.

 

RAK

Morate se truditi da se vise radujete i da se vise smejete. Ne mislite na teske dane i ono lose sto je bilo. Ovo su dani da se okrenete pozitivnoj energiji i da je sirite oko sebe. Mozda cete imati i povod.

 

LAV

Niste spremni da se ohrabrite da pridjete jednoj osobi. Vreme je da budete spremni da pokazete sta osecate i sta planirate. Ovih dana morate da otkrijete sta osecate i da otvorite svoje srce. Tek vas ceka sreca.

 

DEVICA

Od vas se ceka da budete spremni za nove dane. Pokazite da cete se radovati u tim danima. Ako niste do sada, ovih dana cete se moci radovati, jer sreca sledi iznenada.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2