Naredna tri dana:Vagama tuga,Ovnovima sreca, nekima prijatni dani…

Naredna tri dana:Vagama tuga,Ovnovima sreca, nekima prijatni dani…

2023-12-11 0 By Admin

VAGA

Tuga koja sledi bice  jako primetna na vasem licu. Necete imati neki povod, vec cete se predati monotoniji. Gusice vas nostalgija zbog jedne situacije koju ste imali. I ona ce vas prosto boleti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Osecate nemir koji vas vuce i gusi istovremeno. Zaljubljujete se u osobu do koje vam je stalo. Vreme je da joj pokazete da je volite i da se ne nervirate nepotrebno. Potrebno je samo da otvorite srce i kazete sve sto u njemu stoji.

 

STRELAC

Prijatni dani su pred vama i vreme je ad se osecate dobro. Konacno da sreca obasja i vase lice. Ako je i bilo tuzno, vreme je da ovi dani menjaju sve. I da se vase srce ispuni milinom i zeljom da se radujete kao i drugi.

 

JARAC

Niko vas ne ceka  i nemate se cemu  nadati, ali cete nekoga sresti. Ovih dana ce se mnogo sto sta da menja u vasem zivotu. Prvo ce da bude promena susret koji ce vam pomeriti srce. To ce nova ljubav da se useli u njega.

 

VODOLIJA

Ne smete da se nadate da vas moze da krene na bolje. I sve iz razloga sto niste neko ko ima samopouzdanje. Vreme je da ga steknete ovih dana i da ga i pokazete. Ukazace vam se idealna prilika da se ohrabrite i uspecete. Ono sto hocete sprovedite u plan.

 

RIBE

Niko vas ne moze da ohrabri ali se morate ohrabriti sami. Jedna ce vam osoba dati povoda da se radujete. Razlog ce biti poslovna  ponuda koja obecava lepu zaradu. A uz to cete se i sami vise druziti, posebno sa osobom koja ce vas posmatrati.

 

Stranice: 1 2