Vaga:Ljubav za 2024 godinu: Godina u kojoj ce prevagnuti vase srce jer sledi prosidba!

Vaga:Ljubav za 2024 godinu: Godina u kojoj ce prevagnuti vase srce jer sledi prosidba!

2023-12-11 0 By Admin

Godina u kojoj ce prevagnuti vase srce  jer cete naci pravu ljubav!

VAGA

Ovo je godina u kojoj  ce prevagnuti vase srce jer cete naci pravu ljubav. Bice to nesto sto vas za sada ne raduje jer se i ne nadate tome. Od vas  se ceka da budete realni i da da gajite nade.

Ipak cete se  morati nadati da vasa sreca zavisi samo od vas. Vreme je da znate sta su vase nade na tapetu i da cete morati da se pokrenete. Nemojte da se  okrenete onome sto zele drugi. Vreme je da se okrenete sebi i da  postavite svoje prioritete.

Jaki i snazni, vi morate da se pokrenete. Mada ste snazna licnost, ne smete da gubite hrabrost. Pokazite je i ulijte joj samopouzdanje. Kako dani budu prolazili pokazite da cete sami svoj zivot dovesti u red. Vase emotivno polje ce da zazivi. Vreme je da se okrenete u smeru koji ce odrediti vase zelje.

Neko vas voli i jasno da ima sa vama ozbiljne planove. Od vas se ceka da i vi pokazete sta zelite. Da li ste neko ko ce da se okrene  u smeru svoga srca ili suprotno od njega. Ne smete gusiti osecanja, nego cete ih morati da pokazete. Nemojte da duzite i cutite i precutkujete partneru ono sta osecate.

Pokazite osecanja jer i on vas nece cekati dugo. Voli vas i mnogo je uspesan u svemu. Ovo ce biti godina vasih ispita na ljubav, poverenje i toleranciju. Gledajte da vase srce prevagne  na srecu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2