Sledi magicnih sedam dana:Jednom  znaku sledi pravo cudo!

Sledi magicnih sedam dana:Jednom znaku sledi pravo cudo!

2023-12-11 0 By Admin

 VAGA

Vrlo je vazno da naglasimo da nema sumnje da ce doci do promena na bolje. Dakle, tokom narednih sedam dana ce neke vase zelje konacno da se ostvare. Postoji neko ko je spreman da vam na delu svoju ljubav dokaze i pokaze.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 SKORPIJA

Konacno ce doci do toga da se uverite u necije emocije.Postoji neko ko je spreman da se bori za vas i ko je iskren. Svakako da je u pitanju neko ko je zasluzio da mu date sansu. Razmislite o tome i uvek imajte na umu da je sve moguce.

 

 STRELAC

Ono sto je vazno da kazemo jeste da je jednom raku stalo do vas. Da nema nimalo sumnje da je spreman da vam na delu dokaze i pokaze koliko mu je stalo. Ovo bi mogao da bude sjajan pocetak za vas i dani kada ce neke vase zelje konacno da se ostvare.

 

 JARAC

U toku narednih sedam dana cete morati da donesete neke odluke. Postoji neko ko ce  biti spreman da vam na delu svoju ljubav dokaze. No, ta osoba vas je jednom povredila i nece vam nimalo biti lako da joj date jos jednu sansu.

 

VODOLIJA

Ono sto moramo da kazemo jeste da cete u toku narednih sedam dana doziveti razocarenje. Neko do koga vam je stalo krije od vas neke vazne stvari i nema nimalo sumnje da ce vam biti jako tesko kada saznate. No, sve  je to zivot.

 

 RIBE

Konacno ce doci do toga da vam neko na delu dokaze svoju ljubav. To je ono sto moramo da kazemo. Imajte na umu da postoji neko ko vas voli dovoljno da je spreman na sve  samo da bi vas imao i usrecio. Mnogo toga zavisi od vas i od onoga sto vi licno zelite.

Stranice: 1 2