Lav i Vaga: Dva najhrabrija zodijaka kada su odluke u pitanju!

Lav i Vaga: Dva najhrabrija zodijaka kada su odluke u pitanju!

2023-12-12 0 By Admin

Ovo su dva najhrabrija zodijaka kada su u pitanju odluke koje donosi!

LAV

Vi ste zodijak koji je vrlo specifican po svemu i ono po cemu ste karakteristicni je vasa sreca. Nije vam potrebna da biste pokazali hrabrost u datoj situaciji. Sreca vas jednostavno prati na svakom koraku. Cak i onda kada mislite da nece i kada se osecate bespomocno.Vase odluke su samo vase, bez da vam se bilo ko mesa u njih.

Jednostavno ste zodijak koji je pod zastitom zvezda. Vi ste sa jos jednim zodijakom, dva najhrabrija zodijaka kada su u pitanju odluke. Vase odluke su uvek donete brzo jer se nikada ne premisljate mnogo. Kad nesto resite, to je vec reseno. Odluke nikada ne povlacite.

Vi ste neko ko zna da se ponasa u skladu sa svojim zeljama i da sledite svoje principe. Od njih ne odustajete i vreme je da se u to uvere i drugi. Uvek ste sebi na prvom mestu, ali to ne znaci da ste vi lukavi, sebicni ili tek da mislite samo na sebe. To je samo znak da znate da cenite sebe.

Onaj ko sebe ne ceni, ne moze se ni dokazati, niti biti srecan. Bar tako vi mislite i tako i postupate.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Dama lav je nezna ali odlucna  kada nesto hoce. Ona ima granicu kada je u pitanju neka dilema, i zna da poslusa savet prijatelja. Zaljubljiva je i lako se odlucije na novu vezu.

Gospodin lav je sarmer koji zna kako da se postavi. Pleni lepotom i zna da ce tako da osvaja svako srce. U jednom su isti svi lavovi, a to je da nece tudje. Ne daju svoje, ,a nece tudje,ali ako osete da zelite nesto njihovo, pazite se. Mnogo su opasni protivnici.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2