Skorpija i Strelac: Pravi carevi koje mozete pozvati i u pola noci, ako vas zavole-cine sve!

Skorpija i Strelac: Pravi carevi koje mozete pozvati i u pola noci, ako vas zavole-cine sve!

2023-12-12 0 By Admin

Ovo su pravi carevi  koji ce za vas uciniti sve ako vas zavole!

Skorpija

Skorpije su pravi carevi koje mozete pizvati u pola noci. Ako vas bilo kada pozovu prijatelji kojima je potrebna pomoc,  oni  ce se odazvati. Nema toga sto nece uciniti za svoga prijatelja.

Ni njihovim prijateljima nije lako dok postanu prijatelji. Malo su nepristupacne dok se ne upoznaju i dok im ne pridjete. Svima deluju malo daleke  i cudne dok ih ne upoznate malo bolje. Verovatno da deluju da su malo  vazne i da im se moze da budu odvazne.

Ali ako vam odaju svoju paznju i ako vas zavole, one ce da ucine sve sto treba za vas, vasu ljubav ili vase prijteljstvo. I nema nicega sto ne bi ucinile za svoga prijatelja. Za njih i nevolju u kojoj se nadju, dace sve sto mogu, samo da pomognu. Skorpijama je jednom prijatelj, zauvek prijatelj. To o njima govori da se tesko otvaraju i da biraju prijatelje.

Takodje govori jasno da skorpije i nemaju suvise prijatelja, jer imaju samo one odabrane. Svoje poverenje ne ukazuju bas svima, nego odabranim. I kada takve zavole, cinice sve za njih. Za prijateljstvo, za poverenje i postovanje.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Skorpije su takve i kada je u pitanju ljubav i emotivni partner. Ista osecanja sto su poverenje i postovanje, zahtevaju od partnera. Vernost im je na prvom mestu, pa su opasne kada se osete prevarenim. I sve sto vazi za njihovog prijatelja, zavisi i za njihove partnere.

Skorpije su carevi ako im dozvolite da se pokazu, i ako zavredite njihovu ljubav, vratice vam duplo. Ali ce biti i carevi koji ce vam se suprostaviti ako ih povredite ili izigrate njihovo poverenje.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2