Naredna 72.sata sto slede bice dani odluka koje ce biti sudbonosne za ove znakove!

Naredna 72.sata sto slede bice dani odluka koje ce biti sudbonosne za ove znakove!

2023-12-12 0 By Admin

Sati sto slede tokom naredna tri dana, donose sudbonosne odluke ovim znacima!

OVAN

Sati sto slede nece biti bas laki, kakve ih ocekujete. Ipak cete morati da donesete neke odluke od kojih zavisi vasa dalja sudbina. BIce to sudbonosne odluke od kojih zavisi vasa dalja sreca.

 

BIK

Morate se usmeriti u planu svojih prioriteta, a dobro znate koji su. Tek cete ih postaviti sebi, mada nevoljno. Ne budite na kraj srca, verujte da ce vam se isplatiti. Odluke koje sada donosite uticu na dalja desavanja.

 

BLIZANCI

Vasa ocekivanja ce biti ispunjena i sreca vam je da je tako. Od vas se ceka da samo sledite  svoje principe. Od vas zavisi sta se moze desavati, pa gledajte da uticete na tok stvari.U prilici ste da mozete sve sto hocete!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Niste spremni da se takmicite sa nekima, a niste ni onaj ko se takmici. U narednim satima cete pokazti da ste daleko vredniji od mnogih. Cucete mnogo lepoga o sebi sto se prica, i to ce vam doci kao nagrada.

 

LAV

Odluke su pred vama i da hocete, vise nema odugovlacenja. I sami ste svesni da je vreme za odluke koje ce biti sudbonosne. Vi samo sledite svoje srce u onome sto ono zeli. I vase ce se odluke pokazati kao ispravne.

 

DEVICA

Ne mozete se ljutiti na partnera, jer morate da razumete situaciju. Nije vam sve kako biste zeleli, ali sta da se cini. Pokazite toleranciju i partneru budite podrska. Vreme je da se uzvrati ljubav za ljubav. Teske su situacije i zahtevaju ispravne odluke.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2