Ovan: Njegovu ljubav nije lako zasluziti, ali jeste lako izgubiti!

Ovan: Njegovu ljubav nije lako zasluziti, ali jeste lako izgubiti!

2023-12-12 0 By Admin

Njegovu ljubav nije lako zasluziti, ali je tesko izgubiti!

OVAN

Vi ste onaj za ciju se ljubav uvek mora boriti, bilo da je trazite ili je gubite. I nije vazno da li se borite da je zasluzite, ili tek da je sacuvate. Uvek je neko kome je ljubav nesto posebno, kao pojam i kao rec. Rec koja je najvaznija i istovremeno najsvetija za vas.

Za ljubav i zbog ljubavi svi zivimo i svi joj se nadamo. A ljubav ovnova je posebna. Njegovu ljubav je tesko zasluziti, jer uvek na sve gleda sa rezervom. Nikada je ne povezuje sa bilo cime drugim. Da biste zasluzili njegovu ljubav, morate mnogo toga da cinite i da se dokazujete.

Njegovu ljubav nije lako zasluziti. Morate da se dugo znate, da mu pridjete  i da mu ulivate poverenje. Samo uz mnogo poverenja i mnogo postovanja, mozete joj se nadati. Ali kako tesko zasluzili njegovu ljubav, tako cete je tesko i izgubiti.

Ovan vam nece lako okrenuti ledja, niti ce vas lako izdati. On ce vam vratiti duplom merom ako mu date sve ono sto cini prijateljstvo. Zna se da se ono uvek bazira na poverenju i toleranciji, pa na slozi i ljubavi. Na razumevanju i podrsci, pre svega. Zato ako vam se ukaze sansa da imate ovna za prijatelja, znajte da ste nasli pravu osobu.

Oni su plemenite osobe koje uvek krasi dobrota.Pored svega imaju veliko razumevanje za coveka. Mozda deluju da su vise po strani, ali oni su takvi. Njegova osecanja su nezna i nezno i voli. Osecajan je i ako ga povredite, verujte da cete ga povrediti pravo u srce.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2