Ovan: Njegovu ljubav nije lako zasluziti, ali jeste lako izgubiti!

Ovan: Njegovu ljubav nije lako zasluziti, ali jeste lako izgubiti!

2023-12-12 0 By Admin

Njegovu ljubav ako dobijete, bicete pocastvovani! A ako je prokockate, verujte da ste na gubitku!

Ljubav ovna je nesto sto necete dobiti odmah, nego  sporo ali sigurno.Ona se zasluzuje i kada je rec o ovnovima, ona se ne desava cesto. I ne bas svima.

Ovan ne voli bas sve redom, ali kada zavoli, njegova ljubav je ogromna  i trajna. Srce uglavnom cuva za onu pravu, a kod prave se uvek dvoumi. Trudi se da bude siguran u osecanja, pre nego sto zavoli nekoga. I naravno pre nego  sto bude povredjen.

Ne trebate ga kriviti sto bira prijatelje i sto bira ljubavi. Sto je tako oprezan i toliko brizan. Imao je mnogo toga u zivotu da bi se olako poneo u tako vaznim situacijama.

Mada je poslovno uspesan, ipak mu oprez nije na odmet. Mnogo radi i cesto se i dokazuje na radnim zadacima. Njegovu sposobnost  i moc da bude u zizi interesovanja, treba hvaliti. Vredan i odgovoran, uvek je na nivou svojih radnih zadataka. I skoro uvek je uspesan u svim tim zadacima koje mu zadaju.

Kao prijatelj je oprezan i bira prijatelje, a one koje izabere, on cuva i postuje. Uvek im je podrska u svemu, uvek spreman da izadje u susret. Bilo da se peva ili place, uvek je tu!

Kao partner je nezan i pazljiv i svoga partnera uvek obasipa znacima paznje. Voli iskreno i daje sve od sebe da ga ucini srecnim. Od njega se ceka pozitivna energija, mnogo smeha i dobro drustvo.

Zato ovna uvek cuvajte i kao partnera i kao prijatelja. Njegovu je ljubav tesko zasluziti, ali je necete ni lako izgubiti. Vratice vam duplom merom.

Stranice: 1 2