Bik:Znak koji uvek privlaci novac-on prosto ume da se snadje!

Bik:Znak koji uvek privlaci novac-on prosto ume da se snadje!

2023-12-18 0 By Admin

 Zivot nije lak. I osoba rodjena u znaku bika to dobro zna. Ali, bik je neko ko uvek nadje nacina da se izbori. I ponosan je na to.

 

Bik. Znak koji je poseban sam po sebi. Znak koji je jako uporan i jako tvrdoglav. Moramo da kazemo da je ovo zapravo jedini znak koji ide glavom kroz zid i to je najveca moguca istina.

Vazno je da kazemo da nema nimalo sumnje da je osoba rodjena u ovom znaku neko ko tacno zna sta hoce i kako da do svog cilja dodje. Bik je onaj sto obicno i ostvari ono sto naumi. Iskren je, ali se mora reci da nece reci istinu uvek niti u svakom slucaju. Jer, ako vec zna da ce ta istina nekome da slomi srce, onda su vece sanse da ce je precutati.

Dok drugi zodijaci nisu svesni svojih mana, sa bikom to nije slucaj. On je osoba koja dobro zna gde gresi, ali neovisno od toga sto zna, on to nece priznati. Jednostavno je takav. U stanju je da ide glavom kroz zid cak i onda kada se cini da preteruje u tome.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Kada pricamo o ljubavi, moramo da kazemo da je ovo neko ko je poseban sam po sebi. Iskren, odan, otvoren, ali i veliki inadzija. Ne postoji osoba koja je u stanju da se inati tako kako se inati bik. I uvek ce terati po svome, pa cak i po cenu toga da ga to skupo kosta jer je jednostavno takav kakav jetse. Jako uporan u svojim namerama, ma koliko da se cinilo da je to greska.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2