U susret praznicima:Rakovi zive za pomirenje,Device i Vodolije ce kraj godine docekati fantasticno!

U susret praznicima:Rakovi zive za pomirenje,Device i Vodolije ce kraj godine docekati fantasticno!

2023-12-20 0 By Admin

 Rakovi ce ziveti za pomirenje, dok ce Device i Vodolije kraj godine docekati sa prstenom na ruci…

 

OVAN

U susret praznicima zurite poslovnim zadacima. Imacete poslovne uspehe, ali vam srce nece biti puno. Vase emotivno polje ce biti prazno. Ostajete da se nadate da cete se pribliziti jednoj osobi.

 

BIK

U susret praznicima idete zaokupljeni svojim poslom. Odnedavno ste prihvatili novu poslovnu ponudu i sa njom idete napred. Nije vam lako, ali cete se i dalje baviti svojim  novcanim problemima. Zaokupljeni njima, nemate  vremena za emocije.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

U susret praznicima morate se usmeriti tamo gde vam je najbolje. Radili ste neumorno i savesno i sada ce biti red da vam se to i prizna. Uskoro cete slaviti jer ce uslediti brojne pohvale i cestitke za sve postignuto.

 

RAK

U susret praznicima, rakovi idu ziveci za pomirenje. Svi znaju i sa kime, samo se vi jos opirete da priznate sebi. Niko drugi, no vasa velika, sada bivsa ljubav. Sanjate pomirenje i ucinite sve da se to i ostvari. Postoji mogucnost.

 

LAV

U susret praznicima idete sa ogromnom nadom. Vasa nada se zasniva na mogucem susretu sa onom koju volite. Volite je iskreno i tajno i nikako ne smete da joj to i priznate. Mozda  vam praznici sami po sebi donesu hrabrost da to i pokazete.

 

DEVICA

U susret praznicima idete sa mnogo zelja i malo nade. Ipak ce vam se desiti luda sreca. Imacete srece da volite i budete voljeni, a da niste ni sanjali da to moze biti istina. Kraj godine cekate sa prstenom na ruci. Bicete zaproseni!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2