Naredna tri dana: Neverovatne sanse Bikovima i Lavovima, Vagama novcana sreca…

Naredna tri dana: Neverovatne sanse Bikovima i Lavovima, Vagama novcana sreca…

2023-12-21 0 By Admin

Slede neverovatne sanse, cak i novcana sreca, mada ce biti manje vise lepih situacija…

OVAN

Niste ni svesni sta vas ceka i kakve sanse mogu da vam se ukazu. Sami se morate miriti sa time da ce vas neverovatne sanse zaobici. Prosto, takva je vasa pozicija i svesni ste cinjenica. Nikad se ne zna, mozda vam se i posreci.

 

BIK

Imacete neverovatne sanse koje morate iskoristiti. Konacno ce naredna tri dana da vas usrece. Okrenuce se i vase kolo srece i vreme je da sei vama posreci. Zato sve sto hocete, mozete i iskoristite to.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Vec ste preumorni pa cete se ovih dana odmarati. Zasluzili ste mali predah, pa nemojte misliti ni o cemu drugome. Vreme je da saberete rezultate i da pravite nove planove. Imacete i lepo drustvo za izlazak.

 

RAK

Osecaj koji vas vodi, odvesce vas u smeru jedne osobe. Bice to osecanja zaljubljenosti koja ce vas vodi, a da je ne smete priznati. Plasite se da vas ne odbije, a to bi vas povredilo.

 

LAV

Imate neverovatne sanse kod osobe koja vam se dopada. Vreme je da budete srecni i zadovoljni. Osoba koja vam se dopada izjavice vam ljubav i reci da vas voli. Eto vase neverovatne sanse da konacno i vi budete srecni.

 

DEVICA

Srce vas vodi napred i vreme je da se usmerite odredjenoj osobi.Dok idete za svojim obavezama, ne mozete da  je ne primetite. Nalazi se u vasoj radnoj sredini, pa i da hocete, ne mozete je izbeci. Sreca sto lezi u liku osobe koja vam je pred ocima.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2