Novogodisnje zelje i mastanja bice ostvarene samo ovim znacima!

Novogodisnje zelje i mastanja bice ostvarene samo ovim znacima!

2023-12-22 0 By Admin

Novogodisnje nade i mastanja bice ostvarene samo ovim znacima!

 OVAN

Neke zelje mogu da se ostvare. Mastate da se dopadnete i vi onoj koja se dopada vama. Vreme je da budete spremni da se nadate da ce vam se nesto ispuniti. I kao sto biva, nista nece samo od sebe. Ne smete se ustrucavati!

 

BIK

Vasa novcana dugovanja prelaze vasa primanja. Zato mastate da resite svoju losu finansijsku poziciju. Zelite biti na pozitivnoj nuli, i nekom cete srecom i uspeti da se vratite u normalu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Nikako da usmerite misli ka onima koji misle drugacije od vas. Radi se o bliskim osobama sa kojima morate da razgovarate. Sva vasa misljenja se mimoilaze i vreme je da se usaglasite u necemu. Sve za zajednicki interes.

 

RAK

Mastate o pomirenju sa nekim osobama. Ne radi se o vama licno, vec o njima sto imaju licne i medjusobne nesuglasice. Vasa mastanja su se one ponovo spoje i da konacno i vi odahnete. Nece to biti skoro.

 

LAV

Vreme je da se ostvarite sa osobom sa kojom ste u svadji. Mastate o pomirenju i vreme pred vama ce da uredi sve kako treba. Moracete i da uredite svoj odnos. Sada je na liniji zvanoj niti ljubav, niti prijateljstvo.Odlucite sta ste i sta cete biti.

 

DEVICA

Niste u poziciji da mislite sta vam nose novogodisnje nade. Sada imate nove brige koje su vam i vece i vaznije. Neka ce vasa mastanja ipak biti pretocena u delo. Sledi vam prijatno drustvo. Mozete ga uciniti jos prijatnijim. Zelje se ostvaruju.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2