Novogodisnje zelje i mastanja bice ostvarene samo ovim znacima!

Novogodisnje zelje i mastanja bice ostvarene samo ovim znacima!

2023-12-22 0 By Admin

VAGA

Vase novogodisnje nade i mastanja bice vam i ostvarena. Volite jednu skoropiju i vreme praznika cete se naci u njenom drustvu. Bice to ostvarenje vase nade, a za dalje mastanje vi ucinite neki konkretan korak.

 

SKORPIJA

Svidjate se jednoj vagi i tek cete to saznati. Vreme novogodisnjih  praznika ce vam doneti nove korake i nova saznanja. Tek kad se nadjete u njenom drustvu, saznacete da vas vezu obostrana osecanja. Vreme je da se vasa ljubav konacno pokaze pred svima.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Sa jednim jarcem niste imali srece, ali vase ce nade biti ispunjene uskoro. Niste mogli ni zamisliti da cete se naci u zajednickom drustvu. Bice to mastanja pretocena u lepu i prijatnu stvarnost. Stvarnost koju cete morati da ucinite trajnom.

 

JARAC

Pred vama je novo poznastvo i to ce biti nesto posebno lepo. Gajili ste novogodisnje nade da se nadjete u lepom drustvu. Ali da cete se naci u drustvu onog ko ce vas osvojiti, to niste. Niti ste pomislili da ce osecanja biti obostrana.

 

VODOLIJA

Mozda cete biti u brojnom drustvu poznanika i prijatelja. Uprkos tome, necete se osecati zadovoljno i srecno. Jedan bik vam cini srce tuznim. Imate osecaj da niste srecni, mada biste trebali. Okrenite se sebi i licnim zeljama,pa ako vas voli pokazace to.

 

RIBE

Niste svesni sta biste mogli da cinite i cemu da se nadate. Zato gledajte da se usmerite na svoje prioritete. Vreme je da shvatite da je pred vama novi period. I svoje nade i mastanja morate da usmerite u solidna ocekivanja. Ne nadajte se nemogucem, ali moguce ucinite lepsim. Neke zelje mogu da se ostvare.

Stranice: 1 2