Rak:Savest mu je mirna,a obraz uvek cist!

Rak:Savest mu je mirna,a obraz uvek cist!

2023-12-25 0 By Admin

Rak. Znak koji nema cega da se stidi. Znak koji itekako ima razloga se ponosi sobom. Onim sto jeste…

 

Rak je neko ko ume da voli. Rak je neko ko tacno zna sta hoce i ko nikada i ni u kom slucaju ne odustaje od onog sto naumi.

Imati kraj sebe osobu rodjenu u ovom znaku znaci imati nekoga na koga cete moci da se oslonite. Rak je znak koji prica istinu ali ne uvek i ne u svakom slucaju. Ako vec zna da nekome moze da slomi srce, rak ce je precutati. Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da je ovo osoba koja nikada i ni u kom slucaju nece graditi svoju srecu na osnovu tudjih suza.

Ovo je znak koji ce vam svoju ljubav dokazati na delu. Ako nekoga voli, rak za tu osobu cini sve sto moze. Cini i moguce, i nemoguce, ako je to potrebno.

On nema cega da se stidi. Moze svakoga da pogleda u oci zato sto je osoba koja je svesna sebe i svoje vrednosti. Ako ne moze da vam pomogne, ako ne moze da vam ucini, onda vam osoba rodjena u ovom znaku nece ni odmoci.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Njegov obraz je uvek cist. Njegova savest je mirna. Zato sto zna da nikoga nije povredio, bar ne namerno. Zato sto je svestan toga da nije dosao do svog cilja na neki los nacin, i to je ono sto je zapravo za svaku pohvalu. Moramo da kazemo da je ovo tipican dokaz da postoje ljudi koji vole svim srcem ali i koji su spremni da se bore da tu ljubav pokazu na delu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2