Sati koji donose iznenadjenja praznicnih dana i susret koji ce znaciti srecu ovim znacima!

Sati koji donose iznenadjenja praznicnih dana i susret koji ce znaciti srecu ovim znacima!

2023-12-26 0 By Admin

Slede sati iznenadjenja praznicnih dana i susret koji ce znaciti srecu ovim znacima!

OVAN

Sati sto slede donece praznicna iznenadjena. Bice to nesto novo i nepoznato za vas. Od vas se ocekuje da pokazete da cete te promene uvaziti. I da ce vam dobro doci sve sto bude vezano za njih.

 

BIK

Pred vama su sati koji ce vas radovati i koji ce vas pokrenuti. Ovo su praznicni dani i usmerite se tamo gde ce vam biti lepo. Ako do sada niste uzivali, sada je pravo vreme da se opustite i da se provedete sa drustvom.

 

BLIZANCI

Susret koji sledi ce biti jedan od onih kakvi se samo sanjaju. Vreme je da budete spremni da se odvazite i da pokazete znatizelju. Vrlo lako da ce vam taj susret znaciti jer postoji mogucnost veze.

 

RAK

Imate mnoge obaveze koje vam govore da se za sve ceka na vas. Zasto trpite da i dalje radite tudje zadatke? Mozda je sada pravo vreme da pokazete svoj stav. I priredite iznenanjenje onima sto se previse oslanjaju na vas.

 

LAV

Praznicni dani donose obaveze, ali sledi i vasa sreca. Bice to susret od kojeg ce ona zavisiti. Pokazite da znate da ocuvate ono sto vam znaci i ucinite sve da vam bude jos bolje.

 

DEVICA

Pretpraznicni sati ce da vam se ucine teskim ali ce biti lepi. Samo pustite da sve ide svojim tokom, lepo i spontano. Sledi provod, druzenje ali i jedan susret koji ce vam znaciti mnogo. Mozete se okrenuti  nadi da ce to biti vasa nova ljubav.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2