Bik-tvrdoglav i uporan u svemu,ali pravi dobrica neznoga srca!

Bik-tvrdoglav i uporan u svemu,ali pravi dobrica neznoga srca!

2023-12-26 0 By Admin

 Ono sto im je cilj, nikada nece staviti da ceka, vec ce krupnim koracima da se suprostave i jacima od sebe!

Bik dama je osoba koja ce vas privuci svojom harizmom, ali i osvojiti svojim stavovima. Oni su pravedni i neoborivi, ma sta vi mislili. Za svako svoje misljenje one imaju licno ubedjenje da je tako pravicno. I sve sto drugima nije jasno, ona ce im uvek obrazloziti.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Nece joj biti mrsko da ponovi opet i opet. To govori da je dosledna sebe i svojih ubedjenja i da joj nema ravnoga. Vredna i samosvesna, zna da zivot nije samo med i mleko. Da zivot nosi sve  tegobe, bas kao i lepe trenutke. Spremna da se uhvati u kostac sa mnogima i da odbrani  ono sto voli, bas kao i osobe do kojih joj je stalo.

Nece se ustrucavati da gazi sve prepreke i da ostvari ono sto zeli. U ime ljubavi, pogazice i ponos ako treba. Ali samo ako je ljubav cista i ako njen partner  vredi kao covek za kojeg se treba boriti.

Da biste upoznali bolje bika gospodina, ne morate se previse truditi. On je pravi dobrica i vrlo slican dami biku. Uvek razmislja glavom, voli srcem i ne bira put kojim ce da ostvari svoje interese. Zna biti tvrdoglav, ali samo zato  sto je jako uporan. I nikada se ne predaje dok ne  se ne uveri da su neke stvari nemoguce i da se mora povuci.

Dobrica neznoga srca, uporan i snalazljiv, lako ce vas uciniti voljenom i srecnom osobom. Ako vam je dobrota na prvom mestu, on je idealna prilika za vas. Partner koji ce uzvratiti ljubavlju i paznjom. Kolega koji ce vam se uvek naci pri ruci.

I bio gospodin ili dama bik, onaj je zodijak koji ce vam se naci. Kao prijatelj, kaokolega i kao covek. I uvek  ce se  postaviti kao oslonac i podrska u svemu. Podjednako u sreci i tuzi…

 

 

Stranice: 1 2