Ovan-uvek na prvom mestu u vasem srcu! Bas kao i vi u njegovom!

Ovan-uvek na prvom mestu u vasem srcu! Bas kao i vi u njegovom!

2023-12-26 0 By Admin

Ovo je zodijak koji je uvek na prvom mestu u vasem srcu!

OVAN

Sta reci a da ne zvuci preterano, a opet da govori mnogo o vama? Svakako to da ste onaj koji zauzima prvo mesto u srcu mnogih. Znaci samo jedno, a to je da ste najvoljeniji zodijak.

NIste vi neko ko grabi za sebe, ko se toliko bori da bude prvi. Nikako da ste nametljivi, sebicni i samo da mislite na sebe. Jednostavno ste neko ko se voli takav, kakav je. Bez namjere, bez skretanja paznje na sebe, bez icijeg uticaja i pritiska. I uvek ste na prvom mestu u srcimamnogih.

Vi ste neko ko se voli srcem  i ko to jednostavno zasluzuje. Svakako da ste neko ko ima sve one divne osobine zbog kojih se voli. Da ste neko ko poseduje takvo drzanje i kuturu da mu se mnogi dive. I da ste tako snazni, a opet tako nezni i da plenite dobrotom.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ovnovi su osobe koje vole da budu po strani. Mnogi misle da ste plasljivi i neodlucni, ali mnogi i grese. Vi samo budno pratite tok stvari, i zelite da se okrenete resenjima. Uvek razmisljate u tisini, pre nego se na nesto resite. Ne zurite sa odlukama, niti  terate druge da moraju da donesu vazne odluke.

Za vas je vreme nesto dragoceno i znate da je bespovratno. Zato se trudite da ga iskoristite i da  ga cenite. Verujete u sebe, cenite vreme i tudje i svoje. I uvek pre razmislite sta cete resiti i sta cete reci. Vase su reci odmerene ,vasi su koraci sigurni, i nikada ne idete stranputicom.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2