Ovan i Bik-horoskop za januar:Tokom januara karma ce nagraditi samo jednog od njih!

Ovan i Bik-horoskop za januar:Tokom januara karma ce nagraditi samo jednog od njih!

2024-01-03 0 By Admin

Nije da vas nece nagraditi karma nicim, ali nece tamo gde bas vi zelite!

BIK

Posao

Januar vas zatice malo nespremne, ali cete se nekako snaci. Vreme je da se trgnete i da krenete za onim od cega se zivi. Valda cete bas biti saterani sa pravog koloseka. Moracete se sabrati i razmisliti o svemu. Sami ste propustili mnoge svoje sanse.

Sada cete morati da se priklonite tamo gde i pripadate. Ne vredi da se bunite, niti da se previse zalite. Da ce vam karma pomoci i da ce vas nagraditi, to nece. Ali bicete dosta bolje ako prihvatite ono sto vam se nudi.

Tokom januara cete ici za novom radnom obavezom koja vam se ukazala skoro. Morali ste zaigrati na sve ili nista, jer nista nemate da izgubite.

Vreme je da radite, da vratite svoje dugove i podmirite svoje izdatke. Nemate vise sansu da birate sta hocete, niti sta necete. Ipak ce vam biti dosta dobro, da cete se osetiti kao da ce vas karma nagraditi.

Poslovna sansa koja je bila spas za vas, sada  ce biti kao slamka spasa za koju ste se uhvatili.I sa kojom cete na kraju kraja da se pohvbalite kao pravi pobednik.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Ljubav

Nece vam ici na emotivnom polju, jer ste se predali poslu. Uglavnom cete se truditi da radite i da se pokusate izvuci iz novcane krize. Za ljubav necete imati vreme, a nece vas niko ni okupirati. Ponasate se nezainteresovano.

Mada ste u zadnje vreme poceli da razgovarate sa nekim, nece to biti ljubav. Ili samo tako mislite. Ili mozda cete nesto i osecati, ali se necete usuditi da to i priznate. I ne samo osobi koja vas stalno zove, nego ni sebi. Za sada necete zeleti da se vezete, niti da se zaljubljujete.

Ipak se morate druziti sto vise. Za sada ste vise povuceni u neku licnu izolaciju. Bilo bi lepo da se izvucete iz nje, sto pre i kako god znate. Malo posao, malo druzenje i vreme  ce uciniti da se i vama pocne desavati nesto bolje. I najmanja promena ce vam dobro doci.

 

Stranice: 1 2