Ljubav ili inat:Ovi znaci su sada razdvojeni zbog ponosa,a evo da li sledi pomirenje!

Ljubav ili inat:Ovi znaci su sada razdvojeni zbog ponosa,a evo da li sledi pomirenje!

2024-01-06 0 By Admin

  STRELAC

 

Ljubav je ono sto je vama jako vazno iako se tako ne cini. Vi delujete kao osoba koja voli samo sebe. Kao da vam je samo vazno da imate novac,  i da se vasa sreca samo na njega odnosi. No, nije tako.

Vi samo dobro krijete svoje emocije. Svakako da u vasem zivotu i u vasem srcu postoji ona jedna osoba do koje vam je stalo. Ona jedna jedina koja vam je bila i ostala posebna.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Vi pokusavate da sakrijete svoje emcoije,  i da se pravite da ste srecni. Ali ono sto je najveca moguca istina, ta osoba vam je stalo u mislima. Vi ne mozete bez nje naci svoju srecu. Ta osoba je bila i ostala vasa ljubav. 

I zato,pocnite da se borite za ono sto zelite. Da slusate svoje srce. Da idete ka osobi koju volite. Neka pobedi glas vaseg srca  a ne vas razum, a posebno ne inat ili ponos.

Emocija koju osecate je iskrena, cista i obostrana. To je ono sto je najvaznije od svega. Razmislite vec jednom o tome da ucinite prvi korak. Da se izborite za ono sto zelite.

Znajte da se vredi izboriti za ono sto zelimo, uvek, i ici ka svom cilju. Vrlo uskoro ce doci do toga da se jedna vasa  zelja ostvari. No, nista vam nece pasti sa neba. Ako u svom srcu nosite ljubav-svaka vam cast na tome. Ali, nije dovoljno voleti, ljubav bez borbe se ne isplati…

Stranice: 1 2