Tokom tri dana:Rakovi se raduju,Ovnovi dvoume,a ovom zodijaku sreca kuca na vrata…

Tokom tri dana:Rakovi se raduju,Ovnovi dvoume,a ovom zodijaku sreca kuca na vrata…

2024-01-06 0 By Admin

VAGA

Niste spremni da se nosite sa obavezama, ali cete morati. Vasa je zelja da se trudite i da budete odlucni u svemu sto zelite. Vreme je da se usmerite obavezama koje vas cekaju. I da vasi rezultati budu vidljivi.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Vasa osecanja vas  vuku ka osobi koja vas zanima, ali za sada ignorise. Ako zelite da budete uporni, mozda cete nesto i uspeti. Samo uporni uspevaju, pa cete i vi uspeti. Ovih dana sreca kuca na vasa vrata.

 

STRELAC

Zelite da se radujete uspehu koji vam se polako ostvaruje. Ako nista, zasluzni ste imnogo ste se trudili da uspete u svemu.Vasa ljubav je ono sto vas vodi i vreme je da se predate osecanjima. Imacete razloga da se radujete tokom naredna tri dana.

 

JARAC

Mnogo ste verovali osobi koja vas je izneverila i zloupotrebila vasa osecanja. Vasa dobrota je ono sto vas  vodi i  sto je vasa glavna odlika licnosti. Vreme je da saberete sve sto cinite za druge, a sta drugi cine za vas.

 

VODOLIJA

Mnogo ste osetljivi ovih dana i vreme je da se skoncentrisete. Ne mozete biti  osetljivi na neka svakodnevna desavanja i osobe na koje ste navikli. Neke osobe dobro poznajete i nema da vas sta iznenadi od njih. Cuvajte se onih za koje ne znate sata misle.

 

RIBE

Plovite vrlo uspesno na radnom polju, ali vase emocije nece  biti lepe. Vase emotivno polje je lose i vreme je da se popravi. Ovih dana sledi  susret koji bi mogao da utice na vase raspolozenje. I gledajte da obratite paznju na osobu koju cete sresti.

Stranice: 1 2