Zemljani znaci- Bik,Devica i Jarac:Hrabri su i uvek ce isterati svoje!

Zemljani znaci- Bik,Devica i Jarac:Hrabri su i uvek ce isterati svoje!

2024-01-07 0 By Admin

Zemljani znaci su  uvek hrabri i nepokolebljivi i uvek ce isterati svoje!

BIK

Mozda niste bas uvek hrabri, ali ste najtvrdoglaviji i uvek cete uspeti u svemu sto naumite. Hrabri i nepokolebljivi, uvek cete isterati po svome. Od vas se ocekuje da budete malo i drugaciji. Da neki put stanete i popustite.

Ali kada biste to i ucinili, onda to ne biste bili vi. Jako ste principijelni i nikada ne odustajete od onoga sto hocete. Ako ste nesto naumili, vi ste i po cenu svega spremni da to i ostvarite. Slepo cete se drzati svoga plana, tako da necete odustati. Cak i da bude na vasu stetu.

Vasa tvrdoglavost  je takva da vas nekada i kosta. Ipak, koliko vam cesto steti, toliko vam nekada i pomaze. Mozda biste nekada odustali, ali vas tvrdoglavost upravo tera napred.

Dobri ste i plemeniti i vrlo spremni u svemu. Zaljubljenik ste cesto, ali cesto se zaljubite onako na slepo.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

DEVICA

Onaj ste koji je najsmeliji zemljani znak i koji uvek voli da bude u centru paznje!

Sta reci za vas drage Device, ako ne priznati da ste najsmeliji zemljani znak. Vreme vam je da se okrenete drugima i da znate da morate dati rec i onima oko sebe. Cesto ste neko ko se istice u svemu i pred svima. I neko ko voli da bude u centru paznje i vodi glavnu rec.

Vi ste posebno dragi zodijaci, harizmnaticni i uvek elegantni. I cak i da nemate uslove,i da niste bogati, vi se ponasate gospodski. Vi imate stila u svemu. Od nicega cete napraviti nesto, a da to deluje i mocno i skupoceno.

Volite sebe, i uvek znate kako da se istaknete u prvi plan. Volite da govorite i da vas slusaju, a volite i da date svoje misljenje o svemu. Volite da dominirate, da ste centar paznje i da vam se dive. Uvek hrabri, spremni ste da ostvarite daleko vece ciljeve.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2