Srijeda,cetvrtak,petak:Tri dana za tri srecnika,a srecnici ce biti ovi znaci!

Srijeda,cetvrtak,petak:Tri dana za tri srecnika,a srecnici ce biti ovi znaci!

2024-01-09 0 By Admin

VAGA

Niste neko ko ce se mnogo hvaliti srecom, ali vam nece ni biti lose. Od vas se ceka da budete vedri i opusteni ovih dana. Neko vam zeli prici i morate mu dati prilku. A ako to ucinite, vi cete uciniti dobro delo.

 

SKORPIJA

Niste bili bas dobro raspolozeni u zadnje dane. Ovih dana se konacno vase raspolozenje znatno popravlja. Vreme je da se oraspolozite, a posebno kada se nadjete u odredjenom drustvu. A vama sledi zeljeno drustvo.

 

STRELAC

Ako ne verujete u nove okolnosti, verujte u sebe. Sami ucinite nesto da se vase okolnosti menjaju. Morate naci novi smisao zivotu i poceti vise da se nadate. Vreme je da malo osmotrite okolinu. Neko vas posmatra sa nadom da cete mu posvetiti paznju.

 

JARAC

Mada ne ocekujete mnogo od ovih dana, oni ce vam doneti radost. Ovo ce biti tri prelepa dana za vas. Konacno cete i vi postati srecnik, i po redu treci medju tri srecnika. Za vas sve novo, lepo i neobicno, pa uzivajte u svakoj minuti!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VODOLIJA

Ljubav vas vodi napred i vase srce ce biti puno.Dani pred vama vas vode novim ritmom. Bicete svestrani kao i uvek i mada cete i uzivati, obaveze necete zapostaviti. Naprotiv, emocije ce vam pomoci da vam obaveze budu  za primer.

 

RIBE

Ako je neko zasluzio bolje, onda ste to vi. I ako ne bolji zivot u svemu, onda bar ova tri dana. Vreme  je da budete spremni da malo predahnete i da se opustite. Obaveze nece pobeci, zato se odazovite drustvu koje vas zove.

Stranice: 1 2