Petak,subota,nedelja:Za ove zodijake slede tri predivna dana!

Petak,subota,nedelja:Za ove zodijake slede tri predivna dana!

2024-01-11 0 By Admin

Naredna tri dana stize kajanje, inat i zaljenje, ali ce nekim znacima biti kasno i da zale i da se kaju…

 

OVAN

Slede tri dana kada sve moze da se promeni. Mislite o tome. Necete moci nista novo da ucinite osim da prihvatite cinjenice. Ono sto je, to morate da uslisite. Nece vam biti lako, ali istina  je samo jedna. Nece biti tako lepa, ali za vas ce biti bolje da znate na cemu ste.

 

BIK

Ne mozete da se pomirite sa onim gde ste sada, a za vas to nije resenje. I vi ste tu, gde je kasno da se zali i da se kaje. Mnoge ste sanse imali da iskoristite i sada ste hvatali prvu sansu koja vam se pruzila. Sto bi se reklo u narodu, da ste sami pali, sami  i razbili!

 

BLIZANCI

Vi cete biti pod jos vecim pritiskom nego sto jeste. Ovo ce za vas biti stresni dani i vreme je da razmislite sta se zbiva. Da li to tako mora biti ili je to nesto sto ne mozete izbeci? Pod hitno morate traziti neke odgovore i bolja resenja.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Za vase bivse ljubavi je kasno da se zale i da se kaju. Za vas je vreme da podjete drugim putem i ne date vise da vas slede. Vreme je za definitivan rez i ucinite ga licno vi. Tako je pametnije za novi pocetak.

 

LAV

Bice ovo dani da obaveze privodite kraju, ali i da se malo odmorite. Jedno drustvo vas ceka i nada se da ce vas videti. Vec vam spremaju veliko iznenadjenje, i i to je ono sto vas lepo ceka. Mozda vas zainteresuju jedne tople oci!

 

DEVICA

Srce vas izdaje i vreme je da seonacnozna i koga volite i za kime zalite. Mozda nije vreme da  zale i da se kaju. Vreme je da jos jednom oboje pokusate da ispravite ono sto mozete. I da se vase srce konacno smiri.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2