Vaga i Skorpija u narednih trideset dana moraju zaboraviti proslost!

Vaga i Skorpija u narednih trideset dana moraju zaboraviti proslost!

2024-01-11 0 By Admin

Ova dva zodijaka u narednih trideset dana moraju zaboraviti proslost! Nazad ne smeju, a napred moraju!

 

VAGA

Drage vage, vreme je za vas naredni period pred vama ostvari kao dobar period. Da za vas bude dobar i daleko, daleko bolji od prethodnog. I kako god, vreme je da zaboravite proslost. Morate se radovati i poceti novi zivot.

Vasa proslost nije bas za pricu, ali cete morati da je izbijete i iz svojih secanja.Ono sto ste imali, jako vas je povredilo. Osecate da vas je preskocila sreca i da vam nikako nije ni blizu htela. Partner kojeg ste zeleli da bude uz vas, izdao je vasu ljubav. Povredio je vasa osecanja i vreme je  da se okrenete napred.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Vage ce u narednih trideset dana da idu napred poslovno. Mnogo cete se truditi i vas trud ce vam se visestruko isplatiti. Vreme je da budete priznati i poznati sto se tice vaseg rada i vasih radnih zadataka.Vasa sreca ce da lezi u vasem vrednom radu koji ce zaista biti priznat.

Kako i ne bi kada ste tako vredni i jednostavni, a opet tako sposobni i uspesni? Kako i ne bi kada ste solidarni sa svojim kolegama? I narednih trideset dana vi cete vredno raditi. Makar cete tako da odvracate svoje misli od svoje bivse ljubavi i svega vezanog za proslost.

Bice vam lakse da previse radite, nego da mislite o onoj sto vas je povredila. Bolje, nego da se vracate u prosle dane i opet prozivljavate sve ono sto vam je slomilo srce. I kada smo kod srca, morate menjati sve. Vreme je da se okrene vase kolo srece, da trazite srodnu dusu i opet pocnete da zivite zivot.

Moracete zaboraviti proslost! I da znate, nazad ne smete, a napred morate!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2