Ponedeljak,utorak,sreda:Zivot sprema iznenadjenje ovim zodijacima!

Ponedeljak,utorak,sreda:Zivot sprema iznenadjenje ovim zodijacima!

2024-01-14 0 By Admin

VAGA

Imate mnogo obaveza koje morate ispuniti. Nije da vam se zuri, ali od vas se ocekuje ad postignete mnogo vise. I dalje cete biti pod pritiskom jedne osobe. Vreme je da joj se suprostavite cinjenicama i da se udaljite od nje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Imate stila u svemu, pa cete ga i ovih dana pokazati. Pred vama je idealna prilika da pokazete da ste prilika za jednu osobu. Vreme je da se radujete jer ce neko zeleti da vam skida i zvezde sa neba. Bice opcinjen vama.

 

STRELAC

Sledi vam neobican susret, i na vase veliko iznenadjenje, vrlo prijatan. U trenutku cete osetiti da vas vezu neke nevidljive niti. Bice to dani prijatnih trenutaka .Dani u kojima ce se roditi vasa nova ljubav.

 

JARAC

Za vas se samo smenjuju dani, a obaveze ostaju iste. Zato cete ici za obavezama, i one ce vam popuniti svo vreme. Mozda cete i sresti neko zanimljivo lice u vidu poslovnog saradnika. Sta ce se desavati dalje, ovisice samo o vama.

 

VODOLIJA

Srecom, vi imate radnu naviku i nece vam biti mrsko nista. Vase obaveze su za vas rutina, a usput cete i pomoci onima kojima treba pomoc. Pojedini lenjivci oko vas, navikli su da se slepaju uz vas. Mozda je vreme da prestanu, da im saopstite da su vasi poeni, samo vasi!

 

RIBE

Budite spremni da se okrenete novim koracima. Posao vas zove ali vas zove i vasa druzina. Oni vas zele videti srecnoga i spremanju vam susret kao iznenadjenje. Vreme je da vas povezu sa osobom kojoj se svidjate. Nije sve u obavezama, nesto je i u osecanjima.

Stranice: 1 2