Pitanje srece do prvog februara stace na stranu ovog znaka: Ocigledno ce srecnik biti ovaj znak!

Pitanje srece do prvog februara stace na stranu ovog znaka: Ocigledno ce srecnik biti ovaj znak!

2024-01-21 0 By Admin

VAGA

Nije vam bas lako da se dvoumite,  ali nije vamlako da se odlucite. Cekaju vas neke odluke pa  ih sada odlazete. Ako vam je tako lakse, gledajte na njih kao na nesto neizbezno. Pre ili kasnije, odluku morate doneti, odlagali je ili ne!

 

SKORPIJA

Budite svesni nekih koraka koje cinite unapred. Koliko su po vas dobri, verujte da imate i onu losu stranu. To je kao sto sve ima lice i nalicje srece. Pazite sta cinite narednih dana i nemojte da donosite ishitrene odluke.

 

STRELAC

Jasno da cete pleniti paznju mnogih oko vas. Ali sto se tice jedne osobe, skoro da ce paznja da bude uzvracena i vama. I ona ce se ponasati tajanstveno, bar sto se tice njenih planova koje nece izneti odmah. Vi morate biti taj koji ce da otkrije sta planira.

 

JARAC

Ostatak dana do kraja meseca za vas ce da budu lepi. Imacete mnogo razloga da se radujete i da vasa sreca bude na nivou. Nece to biti samo vase emotivno polje koje ce poceti da cveta. U pitanju ce biti i neki vasi poslovni potezi. Skoro da se mozete smatrati srecnim.

 

VODOLIJA

Ne samo ovi dani, vec i jedan naredni period, vi cete blistati. Malo je reci da ste srecnik. Vi cete se tako i osecati a i ponasati kao najveci srecnik. I sve sto budete i hteli i zeleli, vama ce da ide na ruku. Ovo je  period vase vladavine i radujte se sto ste srecnik.

 

RIBE

Ne znate sta ste  pogresili, bas kao ni gde ste pogresili. Zato saslusajte osobu koja vam zeli ukazati na vase greske. Nece vam biti tako lose ako se budete drzali stvarnih cinjenica. Vase strpljenje i razumevanje, ukazace samo na zanimanje za bolje dane

Stranice: 1 2