Devica i Rak: Nezni i snazni istovremeno, sve ce vam oprostiti, ali zaboraviti nece nikada!

Devica i Rak: Nezni i snazni istovremeno, sve ce vam oprostiti, ali zaboraviti nece nikada!

2024-01-24 0 By Admin

Veseli i dobri, pozitivni i vredni, uspecete u svemu, cak i tamo gde ste ubedjeni da ne mozete…

RAK

Za vas se mnogo toga ima pricati, a da se uvek nesto izostavi. Pred vama su neki koraci koje i sami morate da ucinite. Niko drugi, no vi licno! Pa kada biste dozvolili drugima da rade za vas, to vise ne biste bili vi. Zato ste neko ko uvek gleda sta radi i sta je ono sto zeli.

Ne biste nikada svoje obaveze dopustili da radi neko za vas. Vi ste vredni, ozbiljni i odgovorni.  Uz to ste uvek jako savesni pa se ne plasite ni za price, niti za tudja misljenja. Neki se nekada pitaju odakle vam, a ne gledaju kada ustajete, ni kada lezete. Zasto neki put nekome od njih ne ukazete na to? Zasto uvek cutite i radite, i nikada ne stajete  na put tracevima dokonih?

Vi delujete tako nezno u nekim situacijama, a opet tako snazno se borite sa svim sto vam se desava. I nije sve med i mleko, jer mnogo ste toga prosli i doziveli. Niste poklekli, vec ste samo postali jaci. Vasa upornost vas je dovela dotle gde ste sada.

I vasa velika sreca je to sto ste neko najjaci, kako god da je. Uvek se borite i radite, volite i druzite. Uvek prastate svima, ali nikada ne zaboravljate. Vasi su prijatelji sa vama srecni, jer ste im uvek podrska u svemu. A vasi partneri su vasa najvoljenija bica, na ciju ljubav uvek racunate i na ciju ljubav uvek mogu racunati.

 

Stranice: 1 2