Prastali su hiljadu puta,ali ovi znaci ce konacno reci zbogom bivsoj ljubavi jer im sledi nova!

Prastali su hiljadu puta,ali ovi znaci ce konacno reci zbogom bivsoj ljubavi jer im sledi nova!

2024-01-25 0 By Admin

   STRELAC

Vreme je da krenete dalje. Da se  zaustavite. Da prestanete da se nadate da ce neko iz vase proslosti da se promeni. Da vas voli onako kako zasluzujete. To je ono sto moramo da kazemo.

Morate da imate na umu da ce tek onda kada jednoj osobi kazete zbogom u vas  zivot uci neko koga cete voleti, i sto je najvaznije, ko ce voleti vas. No, sve dok ste  fokusirani na proslost, morate znati da vas sreca nece pogledati. Vas problem je sto ocekujete cudo, sto mislite da ce neko da se promeni, i da vam daruje ljubav koju vi zelite. Kao da ste zaboravili da se ljudi ne menjaju. Ono sto moramo dalje da kazemo jeste da je vrlo vazno da skupite snage da prosto krenete dalje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Zbogom je najbolja rec koju treba da kazete bivsoj ljubavi. Da joj se ni u kom slucaju ne vracate. Ona ce mozda pricati da se promenila, da je shvatila da ste vi zasluzili bolje, da je spremna na sve zarad vas i nove sanse… No, sve je to samo laz. Sve je to samo bajka jer ta osoba odlicno zna sta je ono sto vi zelite da cujete. A vi cete biti neraspolozeni i nesrecni, i samo cete cekati promenu koja se nikada nece desiti. Zato, dajte sebi vremena i snagu da krenete dalje. Da upoznate nekog novog i sebi date novu sansu.

Stranice: 1 2