Srecnici vikenda:Tokom subote i nedelje ovi znaci ce uzivati!

Srecnici vikenda:Tokom subote i nedelje ovi znaci ce uzivati!

2024-01-26 0 By Admin

VAGA

Srecnici su oko vas, a vi niste prepoznali sebe. Ako i niste, ovih dana cete zaista da budete jedan od onih sto ih srecnici zovu. Vasa ce ljubav poceti da se  polako  odmotava i zaista cete biti jako srecni. Iskreno cete uzivati u sreci.

 

SKORPIJA

Vi ste od onih koji se mnogo ljute, a pred vama su dani za prastanje. Zato stegnite svoje srce i pokazite da  volite i da cete oprostiti sve u ime ljubavi. Vasa bivsa ljubav jedva ceka ove dane i nada vam se, bas kao i vasem oprostaju.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Radujte se jer cete iskreno uzivati i vreme je da se malo i opustite. Tokom radne nedelje ste imali vrlo stresne  situacije, i pravo je vreme da uzivate. Jedno lepo  drustvo ce vam  uciniti lepe trenutke, a jedan lik ce se izdvojiti i postati vas omiljeni lik.

 

JARAC

Sta je ono sto vas ceka sa jednom ribom, i ne mozete da pretpostavite.  Za sada vas jako  nervira a da niste ni svesni zasto. Ona vam se jako svidja, kao i vi njoj. Dok oboje bezite od svojih osecanja, oboje cete u momentu da shvatite da gresite.I da ste zaljubljeni!

 

VODOLIJA

Dugo se maksimalno trudite i radite da budete uspesni. Sad kad ste konacno uspeli, vreme je da se okrenete emotivnom polju. Za sada je upraznjno, ali ce uskoro da bude popunjeno.Jedne zelene oci ce postati sav vas svet.

 

RIBE

Srecnici ce biti oko vas, a vi cete postati jedan od njih. Vreme je da se okrenete boljoj strani zivota. Konacno cete shvatiti da vas je jedan jarac zagledao, a cinilo vam se da vas nervira.Vreme je za vase emocije i da se priznanja pokazu  tako sto cete ih priznati jedno drugome.

 

Stranice: 1 2