Petak,subota,nedelja:Trenuci srece i razocarenja,ali i tajna prosidba jednom zaljubljenom paru!

Petak,subota,nedelja:Trenuci srece i razocarenja,ali i tajna prosidba jednom zaljubljenom paru!

2024-02-08 0 By Admin

Trenuci srece i razocarenja, ali i jedna tajna prosidba sledi jednom zaljubljenom paru. Da li je rec o vama ili nekom drugom paru?

OVAN

Ne nadate se da vas mogu naci trenuci srece ovih dana. Pitanje je zasto ste tako i toliko ubedjeni? Ucinite nesto vi licno da se oni dese. Pokrenite se i ucinite neke situacije boljim. I sve ce biti daleko bolje nego sto mislite.

 

BIK

Daleko ste od desavanja zvanoga prosidba, ali biste mogli da se pokrenete. Krajnje je vreme da zbrojite sve prilike koje ste do sada propustili. Nemojte da se kajete jer vam nece vredeti. Bolje idite u drustvo, mozda danas sretnete nekoga.

 

BLIZANCI

Imali ste vec razocarenja, da bi neko dodatno moglo da vas iznenadi. Zato ste neko ko zivi zivot i zna da je to sastavni deo zivota. Bilo da je u pitanju tajna, razocarenje ili sreca, na sve ste spremni u svakom trenutku.

 

RAK

Od partnera cekate da pokaze vise razumevanja, ali vas niko nece razumeti. Imate dilemu i ma kako da je resite, ne vidite neko resenje. Osecate da vas partner ne podrzava i da to nije  ljubav o kojoj ste sanjali. Sta da cinite dalje, samo je do vas.

 

LAV

Budite svesni desavanja koja su pred vama. Ako volite svoje voljeno bice, nemojte se mnogo dvoumiti. Mozda tek spontano donesete odluku da se desi vasa tajna prosidba. Spontano, bez mnogo razmisljanja i neplanski.

 

DEVICA

Budite mnogo odredjeniji po pitanju svojih novih koraka. Od vas se ceka da pokazete sta je ono sto zelite. Nemojte dozvoliti da vam se dese razocarenja koja bi vas strasno zabolela. Ako je nesto lose, predupredite to.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2