Petak,subota,nedelja:Trenuci srece i razocarenja,ali i tajna prosidba jednom zaljubljenom paru!

Petak,subota,nedelja:Trenuci srece i razocarenja,ali i tajna prosidba jednom zaljubljenom paru!

2024-02-08 0 By Admin

VAGA

Srce vas vodi tamo gde vasa zaljubljena dusa sanja i ocekuje. Mada ste bili i razocarani, slede vam i trenuci srece. Vase ce voljeno bice da  smisli nacin kako da vas iznenadi i kako da vas nacini srecnim. Mozda tajna prosidba kojoj se ne nadate!

 

SKORPIJA

Trenuci koji slede bice veliki trenuci vaseg zadovoljstva sobom. Mnogo ste postigli u zadnje vreme i ponosni ste na sebe. Mada se iscrpljujete radom, bicete i presrecni zbog zarade. Konacno cete moci da sebi priustite sve sto ste zeleli.

 

STRELAC

Niste jaki koliko mislite da jeste, ali se trudite da ostanete. Bili su vas snasli trenuci razocarenja, ali ste savladali sve. Vreme je da i vas napacene duse snadju trenuci srece. I vasa ce sreca biti u liku jedne osobe.

 

JARAC

Dani pred vama su dani vaseg rada, ali i malo druzenja. Pred vama je vreme u kojem morate da pokazete snagu. Ne samo snagu na radnim zadacima, vec i svoju mentalnu snagu. Neko vas posmatra sa zlobom u ocima. Ignorisite njegovu ljubomoru.

 

VODOLIJA

NIste ni svesni sta je ono sto vas veze, ali moracecete da definisite svoju vezu. Da li je vasa emotivna veza samo odraz vase navike? Navike ili ljubavi? Vreme je da dobro razlucite sta je u pitanju. I da ovih dana dobro vidite sta je u pitanju.

 

RIBE

Pokazite vise osecanja prema onoj koja vas sledi. Prati vas kao senka i ovih cete dana morati da znate sve o njenim osecanjima. Necete ni vi biti ravnodusni, pa nemojte da glumite ravnodusnost. Nema vece srece ako su osecanja obostrana. Samo ona donose trenutke srece.

 

Stranice: 1 2