Ljubav u narednim danima:  Jedan znak mora biti oprezan ili ce mu srce biti slomljeno!

Ljubav u narednim danima: Jedan znak mora biti oprezan ili ce mu srce biti slomljeno!

2024-02-10 0 By Admin

VAGA:

Oprez, jer  vase reci mogu da padaju vrlo lako, a da im ne merite tezinu. Na neke situacije koje slede, moracete da reagujete.Nemojte samo da budu prenagljene te vase reakcije, niti brze.   A sa druge strane, ne brzajte sa grubim recima.

 

SKORPIJA:

Pre nego sto  pustite lavinu reci iz srca, budite spremni da neke reci  ublazite. Nemojte biti ni grubi, niti surovi, niti na recima , niti sa mislima.Vreme je da razmislite sta radite i kako se ponasate.   Nemojte da losim ponaanjem oterate sve svoje voljene od sebe.

 

STRELAC:

Vec se radujete onome sto sled, a da niste ni  sagledali sta se moze desiti. Vi ocekujete da ce da bude sve po vasem, kao i uvek.Vas partner ce vas razocarati sto se nece podvrgnuti vasim zeljama. Vreme je da on ispuni neke vase zelje a ne da vi uvek ispunjavate njegove.

 

JARAC:

Vase misli idu u smeru jednoga  lava, i vreme je da i on misli  na vas.Vasa je ljubav uzaludna i vreme je da odustanete. Ono sto  osecate nema ni potporu, niti ce  moci da  izrodi neku lepu nadu. Bolje je da odustanete sada, dok malo manje boli.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VODOLIJA:

Nikako se niste  odvajali od jedne osobe koja vam je prirasla srcu.Sada se nesto cudno zbiva a nikako da odgonetnete  sta se zbiva.Vasa ljubav je  je u pitanju, i vi se postavite pred veliki oprez. Budite mudri i pokazite da ste sposobni da otkrijete sta! Dani ko dolaze ce promeniti mnogo toga.

 

RIBE:

Nesto se poljuljalo u vasoj vezi i vi se osecate uplaseno i nesigurno. Ne biste oklevali da se oprobate u pronalazenju resenja. Jednostavno vam se ne da  pronadjete neka dugorocna resenja.Ali  ovih dana morate pokazati oprez, jer mozda cete moci da povratite ravnotezu koju ste izgubili.

Stranice: 1 2