Znak Devica: Najbolji medju najboljima, lep i poseban u svemu!

Znak Devica: Najbolji medju najboljima, lep i poseban u svemu!

2024-02-10 0 By Admin

Izmedju device dame i device gospodina razlike skoro da ne postoje! Dame su samo neznije, a ovi drugi su jaci!

Dama devica je onaj nezni znak kojeg mnogi ne poznaju bas dovoljno. Na oko jaka i snazna osoba, kao neko kome nista ne moze da naudi. Tek kada je vise upoznate, shvaticete da u toj jakoj i snaznoj licnosti, zivi jedna nezna dusa. Dusa puna dobrote i neznosti kojom pleni.

Suvise jaka i ponosna, nikada se ne predaje. Njene su suze i njene tuge uvek iznad pogleda onih oko nje. Kada pati, ona pati srcem, bas kao sto i voli. Ne dopusta da se vidi koliko pati i to je svrstava u one posebne.

I nema veze ako pati, a vama zatreba njena pomoc ili podrska. Samo recite i dobicete njeno srce na dlanu. Njeno dobro i razumno srce koje je vodi putem boljeg. Koje ce vas podrzati kao coveka i utesiti kao prijatelja.

Devica gospodin je mnogo jaci i snazniji jer ne da nikome da mu stane na put. On ne da na sebe i nikome ne dozvoljava da ga ponizi ili da  ga ignorise. Jak i inteligentan, tacno zna kada se treba pridruziti, a kada udaljiti od nekih. Nepogresivo ce proceniti gde ce biti dobro dosao u drustvo. Gde ce biti prihvacen, a gde ignorisan.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Zato je svestan svoje moci i svoje lepote i harizme. Jak i snazan, uvek je spreman da pleni svojom lepotom. Da osvaja sarmom gde god se pojavi i da cini sve sto zeli. I on je najbolji medju najboljima jer uvek gleda da cini dobre stvari. Dobronameran je uvek i to ga izdvaja za razliku od nekih.

 

Stranice: 1 2