Kad ocekivanje tuge zameni neocekivana sreca:Radost ovog zodijaka ce biti neizmerna!

Kad ocekivanje tuge zameni neocekivana sreca:Radost ovog zodijaka ce biti neizmerna!

2024-02-20 0 By Admin

VAGA

Odavno se kolebate i menjate misli, pomerajuci neke odluke. Mozda ce upravo jedna, da vam promeni zivot. I ne nadate se sreci sto kuca na vasa vrata. Od vas se ocekuje da budete spremni da odgovorite na osecanja jedne osobe.

 

SKORPIJA

Vreme je za konkretne korake i jasne zelje. Morate znati i sta hocete i da li to mozete da ispratite. Mislite da mozete sve, ali negde cete stati pred preprekom. Pazite sta cete uciniti! Ne biste trebali da odustate u startu!

 

STRELAC

Ne obracajte paznju na price dokonih!  Nemaju svoj zivot, pa pricaju da ste uzrok tuge svakoj zaljubljenoj osobi!  Ako su neki tuzni sto ste ravnodusni, vi niste krivi. Samo vam dusa trazi sebi srodnu dusu. Ne zelite da dajete laznu nadu nikome!

 

JARAC

Pokazite nekome da vam je stalo da ostvarite vezu. Pokazite da ste zaljubljeni i da ne zelite da odustanete. I nemojte, jer ste na ispitu u ocima one koja vam se svidja. Smatra da cete biti uporni da je osvojite, samo ako imate ozbiljne namere.

 

VODOLIJA

Znate koga volite i do koga vas vodi srce. Ipak gubite nadu i imate ocekivanje tuge, misleci da je sve uzaludno. Nikad se ne zna sta ce biti i zato se ne predajite. U ocekivanju sigurne tuge, ceka vas neocekivana sreca. Jedan pogled ce uciniti da vasa radost bude neizmerna.

 

RIBE

Necete se brinuti, ma sta se bude zbivalo. Ako ste i bili neko ko se predavao lako, sada necete. Postali ste imuni na sve lose sto se moze zbiti. Vase realno sagledavanje stvari ce vam znatno pomoci. Pred vama bolji dani i lepse situacije.

Stranice: 1 2