Dani kada svi putevi vode u pravcu bivse ljubavi: Sledi pomirenje ovim znacima!

Dani kada svi putevi vode u pravcu bivse ljubavi: Sledi pomirenje ovim znacima!

2024-02-21 0 By Admin

VAGA

Uporno izbegavate da odgovorite na zahtev one koja vas trazi. Ako nista drugo, bar zeli od vas jedan otvoren razgovor. Vreme je da priznate sebi da joj dugujete iskren i otvoren odgovor na sva njena pitanja.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Morate se miriti sa onim sa kojim ste u vezi koja nije definisana. Ovako niste niti u vezi, niti ste slobodni. Morate da resite status sebe i partnera.  Partneri ili bivsi, veza ili da se ne poznajete nikada vise? Zato su ovo pravi dani da se resite po pitanju pozicije.

 

STRELAC

Morate znati da zeljeno pomirenje nece doci samo. Zato se uvek trudite da ne drzite ljutnju dugo, cak i ako imate razloga za nju. Budite malo popustljiviji i pokazite da vam je stalo. Ako necete ka prijateljima, makar ka bivsim ljubavima.

 

JARAC

Umorni ste od svih pokusaja da se samo vi trudite ad sve bude u redu. Zasto se ne moze ili nece da potrudi i druga strana? Mozda ni vase srce ne moze doveka da prasta. Prastali ste i ono sto se ne prasta i sada je vreme da druga strana pokaze toleranciju.

 

VODOLIJA

Budite mnogo odlucniji, umesto sto vas drzi vas inat da ne popustite ni malo. Na putu pomirenja sa jednim bikom, i vi morate dati svoj doprinos. Ako nista vise, bar se nadjite na pola puta sto se prastanja tice.

 

RIBE

Niste svesni sta vas vodi i sta biste mogli da se stanje popravi. Za sada niste bas zadovoljni svojim prilikama. Pomirenje necete ni traziti, niti dati. Zato je pravo vreme da krenete u smeru nove ljubavi. Okrenite list za trista stepeni!

Stranice: 1 2