Poslednja dekada meseca februara, jednom ce zodijaku doneti fatalnu ljubav!

Poslednja dekada meseca februara, jednom ce zodijaku doneti fatalnu ljubav!

2024-02-21 0 By Admin

VAGA:

Dok se mnogima desavaju svakakve lepe stvari, vama nista lepo da se desi. I ne slutite da i vama slede, neverovatno lepe stvari, u danima koji su pred vama.Jedan susret ce zaustaviti vase vreme , i pogledi ce se stopiti u jedan goruci plamen. Bice to  fatalna ljubav, a vasa sreca kao nikada.

 

SKORPIJA:

Radite nesto na svoju ruku ivise iz inata, nego sto ciniteiz zelje. Usli ste u vezu koja ce samo da bude zivi inat pojedinim osobama koje vam kontrolisu zivot.  Vec ste doziveli svasta, i imali lomove i emotivne padove. Pazite sta radite , da se vasa emotivna istorija ne ponovi ponovo, i opet bude vasom greskom, emotivni lom.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC:

Ocekujete da ce avm sve ici po planu, ali verujte da se varate. Kod vas ima sve da krene kako  ne treba, ali to ce biti vasa kazna.Moracete je istrpeti u danima koji slede jer se nikako niste smeli upustiti da povredite onu koj vas voli. Do kraja meseca cete snositi  posledice svoje tvrdoglavosti.

 

JARAC:

Vasa  emotivna prica ce tek da se rodi i da pise stranice u narednim danima. Sledi vam jedna nova ljubav kojoj ste duzni da zahvalite  u narednim danima  koji slede. Zaljubicete se bas kao sto niste odavno, i to ce biti jedna obostrana i lepa prica, i ljubav na koju ce se mnogi oko vas ugledati.

 

VODOLIJA:

Bas se varate ako mislite da je vase srce neosvojivo, a vi da ste nedodirljivi.Mada vas je srce  upozorilo na jednoga bika, ipak  osecate da cete  moci da se uzdrzite. Vasa je sreca da ste  uzdrzani, ali necete moci da ostanete. Neke neverovatne stvari  slede i one ce biti uvertira u jednu lepu situaciju.

 

RIBE:

Vasa sreca ce ici u uzlaznoj liniji i to je za pohvalu jer  do sada bili izolovani od srece. Ovih dana ce vasa sreca da bude dugo zeljeni rezultat. Vasa ljubav  ce bit posledica jako lepih osecanja koja su dugo tinjala i sada su dali svoj rezultat. Vasa sreca ce biti naocigled svih i iznenadjenje za sve.

Stranice: 1 2