Do 10.marta ce pasti neke sudbonosne odluke od kojih ce zavisiti sreca ovih zodijaka!

Do 10.marta ce pasti neke sudbonosne odluke od kojih ce zavisiti sreca ovih zodijaka!

2024-02-27 0 By Admin

VAGA

Nije da ce se zvezde poigrati sa vama, ali vam nece biti lako. Ovo je period necije tudje srece, ne vase. Pred vama je period u kojem vasa sreca nece cvetati, ali ce biti u zadnjem planu.Potrudite se malo vise.

 

SKORPIJA

Nece vam biti lako da zadrzite svoju visoku poziciju na radnom polju. A jos teze ce vam biti sto cete poceti da gubite elan. Bicete tuzni zbog osobe koja ce vas rastuziti  i vratiti u prosle dane. A oni su bili neveseli.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Zasto se toliko trudite i zasto sve sto pozelite, mora biti vase? Vreme je da se prepustite talasu zivota da vas nosi. Tako je i drugima, zasto da budete jedini izuzetak?  Opustite se i sve ce vam biti jednostavnije i lakse.

 

JARAC

Odavno nesto zelite reci odredjenoj osobi. Vreme je da budete svesni  da se osecanja ne mogu sakriti. Cak i da ih ne izgovorite, ona ce ih otkriti u vasim ocima. Ljubav je to, pa neka padnu i sudbonosne odluke  od kojih ce zavisiti vasa sreca.

 

VODOLIJA

Vec ste na ivici snage da se predate i da zaboravite svoje zelje. Ne ide vam onako kako ste hteli, pa se raduju oni sto su uvek ljubomorni na vas. Zato se osnazite kako se ne bi nasmejali sto ste tuznii sami.

 

RIBE

Vasu blizinu zeli jedan jarac i zasto ga ne udostojite svoje paznje? Vreme je da znate sta vam je ciniti. Odmah se presaberite kako biste znali da li gajite ikakve  emocije prema njemu. Cak i da je tako, pazite da ga ne povredite.

Stranice: 1 2