03.03- dupla nula i magicna trojka:Ovaj znak krece od nule,i ceka najprijatnije iznenadjenje u zivotu!

03.03- dupla nula i magicna trojka:Ovaj znak krece od nule,i ceka najprijatnije iznenadjenje u zivotu!

2024-03-02 0 By Admin

Ovaj zodijak ceka najprijatnije iznenadjenje u zivotu koje ne sluti. Okrenuo je novi list i krece od nule…

OVAN

U zadnje vreme mnogo razmisljate jer su vam neodredjeni planovi. Zelite da nesto menjate u svome zivotu, ali jos ne znate kako. Mozda da donesete rez i ucinite jedan novi i drigaciji list. Da krenete od nule i idete za zamisljenim ciljem.

 

BIK

Ne znate zasto vam se menja raspolozenje, tako naglo i toliko cesto. Zna vas i u jednome danu naci i smeh i raspolozenje, ali i nervoza koja ce vas terati na plac. Nema odlaganja, morate sami sa sobom znati da je razlog svemu jedna odredjena osoba.

 

BLIZANCI

Neke cete odluke doneti u momentu i okrenuce jedan novi list. Mada razocarani krecete od nule, i ne slutite da vas ceka najprijatnije iznenadjenje. Los kraj ste shvatili kao jedan novi pocetak. On vam nosi susret sa srodnom dusom. I konacnu srecu!

 

RAK

Budite okretni i spremni da se hvatate svojih obaveza. Mada ste takvi skoro uvek, sada ce vas nesto drzati u mestu. Da li to novo prolece sto sledi, budi nove nade da necete samo raditi?Nade da cete biti u vezi sa nekim?

 

LAV

Pokazite se pred jednom osobom da ste sarmer, ali i da ste lav. Ohrabrena je vasim laskanjem i misli da je kraljica. Vama treba cista ljubav i zato ne oklevajte da joj to date do znanja. Vi zelite biti dominatni, a ne njoj prepustiti da se ponasa kao da joj niste do kolena.

 

DEVICA

Ovo ce za vas biti jedna lepa prekretnica, i iskoristite momenat. Mozda i sami cinite neki rez i krecete od nule u necemu. Imajte cvrstu volju da istrajete na putu do cilja. Krecete napred noseni nadom da cete konacno sve ciniti po licnoj volji.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2