Nedelja,ponedeljak i utorak:Vreme je da uhvatite ritam i krenete ka ciljevima koji vas vode!

Nedelja,ponedeljak i utorak:Vreme je da uhvatite ritam i krenete ka ciljevima koji vas vode!

2024-03-02 0 By Admin

Vreme je da uhvatite ritam i krenete ka ciljevima koji vas vode…

OVAN

Vreme je da uhvatite ritam u ovim prvim danima sedmice. Radujte se sto cete znati da vam se moze, jer ce vas pratiti lepa sreca. Okolnosti se menjaju i vreme je da pokazete da ste spremni. Znate sta hocete i idete ka ciljevima!

 

BIK

Nesto ste zamislili da mora i tako se trudite da to ostvarite. Nesto ce vas kociti ovih dana u planovima koji vas vuku. Ne mora sve da bude po planu i onako kako vi hocete. Znajte da se okolnosti menjaju iz dana u dan. Okolnosti diktiraju ritam.

 

BLIZANCI

Moze se reci da ste sigurni u necemu, a to je da cete ispratiti sebe. Nesto ste naumili za ove dane, i necete dati nikome da vas spreci u tome. Vreme je da postanete svesni cinjenica da vas ta osoba svesno remeti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Ako ste bili tuzni u proslim danima, sada pokazite da cete se radovati. Vreme je da licno vi menjate ritam desavanja. Delujte tako sto cete imati svoj stav i necete nista ciniti po volji drugih. Dosta je bilo.

 

LAV

Sami sebe terate na vise radnih zadataka, a ne morate. Vreme je da razmislite zasto to cinite.  Znate da ste umorni, a sve to cinite zbog jedne osobe. Nikako da vas udostoji svoje paznje, pa radite sto vise, da biste mislili manje o njoj.

 

DEVICA

Jedna osoba zeli posebno vase misljenje koje joj je vazno. Nikako da se okrenete sebi i pokazete da necete da se izjasnjavate. Radi se o necemu vaznome i za sada se necete izjasnjavati.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2