03.03- dupla nula i magicna trojka:Ovaj znak krece od nule,i ceka najprijatnije iznenadjenje u zivotu!

03.03- dupla nula i magicna trojka:Ovaj znak krece od nule,i ceka najprijatnije iznenadjenje u zivotu!

2024-03-02 0 By Admin

VAGA

Imate srce jace od kamena, razumno i takvo da sve prihvata racionalno. Nesto sto ce vam doci do usiju, sto necete moci tako lako da prihvatite. Jedna osoba ce izdati vase poverenje, a bila vam je prijatelj od poverenja. Sad znate, lazni prijatelj.

 

SKORPIJA

Pred vama posao, ali i novi koraci i nove odluke. Moracete uciniti nesto po pitanju jedne osobe koju volite. Da li ona vas voli i koliko, moracete da nadjete hitan odgovor. Mora biti iskren i cist, bez zabluda i  premisljanja.

 

STRELAC

Pokazite da necete podleci nekim svojim licnim neuspesima. Okrenite novi list, jer je pravo vreme za to. Imate snage za sve, i okrenite se da podjete napred. Nebitno sto idete od nule, vazno je da vas vodi cilj ostvarenja. I vasa volja.

 

JARAC

Niste ni mislili da vas moze snaci nesto slicno, jer niste planirali vezu. Da znate samo da se ljubav ne moze planirati!  Uvericete se u to u momentu sa onom koju cete sresti. I u momentu cete se i zaljubiti na samo jedan jedini pogled.

 

VODOLIJA

Mozda vam sledi neko bolje vreme u narednom periodu. Ali ovaj dan ce vas  radovati vise od svih koji su prosli. Pokazite da cete znati da se prepustite magicnom iznenadjenju koje necete slutiti. I nikada ni pomislili niste.

 

RIBE

Od vas se okrece jedan jarac, misleci da ga izbegavate. Da mu se jako svidjate, moracete da otkrijete tako sto cete malo da se osvrnete oko sebe. Vreme je da znate da je njegova ljubav ogromna, samo mu je hrabrost slabija tacka. Ohrabrite ga da vam pridje!

Stranice: 1 2