Ponedeljak,utorak,sreda:Tri dana za susrete srodnih dusa!

Ponedeljak,utorak,sreda:Tri dana za susrete srodnih dusa!

2024-03-03 0 By Admin

Moramo da kazemo da ce pocetak nove sedmice doneti promene. Da ce neko moci da kaze da je srecan posle niza suza i razocarenja.

 

 OVAN

Tri dana koja su pred nama vama donose dileme. Vi ste znak koji sada ne zna sta je ono sto hoce. Vazno je da znate da ste vi voljeni. Neko iz vase proslosti sa vama zeli jos jednu priliku ali vi morate da se zapitate da li je to ono sto zelite. Bitno je da ucinite onako kako vam nalaze glas vaseg srca.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Ljubav je ono sto vam nedostaje. Tri dana u novoj sedmici donose emocije. Moguce je da cete sresti nekoga posebnog, nekoga ko ce vas voleti i ko ce vam ljubav dokazati na delu vremenom. Sve ostalo je samo na vama jer vi donosite konacnu odluku.

 

BLIZANCI

Ono sto moramo da kazemo jeste da slede dani za emocije. Neko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Slede vam tri dana tokom kojih ce mnogo toga biti moguce. Upoznacete nekoga ko bi mogao da vam u svemu bude podrska i oslonac, rame za plakanje i jos mnogo toga. Mislite o tome.

 

RAK

Ljubav je vase drugo ime. Postoji neko ko je spreman da se bori za vas.Neko kome je do vas iskreno stalo. Mozda cete upoznati nekoga ko bi mogao da vas voli iskreno. Ali, vazno je da se fokusirate na ono do cega vam je stalo. Iznenadjenja tek mogu da uslede.

 

 LAV

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da nema sumnje da cete upoznati nekoga ko bi vasem zivotu dao jedan novi smisao. Mozda to nece biti u tri naredna dana ali treba da znate da svakako hoce nastupiti jedan lepsi period za vas. Pustite da vase srce odluci sta vam zapravo treba.

 

 DEVICA

Ljubav ce vam dati snagu. To je ono sto moramo da kazemo. Nema nimalo sumnje da ste vi neko ko tacno zna sta je ono sto hoce. Neke odluke ce biti donete ali je vazno da znate sta je ono sto vam treba za srecu. Upoznacete nekoga ko bi mogao da vas voli na jedan poseban nacin.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2