Nedelja,ponedeljak i utorak:Vreme je da uhvatite ritam i krenete ka ciljevima koji vas vode!

Nedelja,ponedeljak i utorak:Vreme je da uhvatite ritam i krenete ka ciljevima koji vas vode!

2024-03-02 0 By Admin

VAGA

Mozda su ova tri dana namenjena za novi ritam vasih obaveza. Ponasajte se u skladu sa zeljama, ali svakako i sa okolnostima. Samo ce one da odrede sta cete moci ciniti ovih dana. Nadajte se srecnim okolnostima.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Budite odmereni u svemu i pazite na svoje reci. Mozda cete slucajno izneti svoje misljenje koje ce nekoga povrediti. Verujte da morate svaku rec da vagate, pre nego je izgovorite. Bas zatosto ste iskreni i kod vas nema nista skriveno.

 

STRELAC

Pokazite sta vam je vazno i do cega vam je stalo. Nemojte da ove dane provedete u neizvesnosti. Budite otvoreni i konkretni, i tacno recite sta su vam dalji planovi. Neko vec ceka na vase korake.

 

JARAC

Nakon malog predaha, vi se hvatate u radno kolo. Kada radite, vi se trudite da to bude valjano i pod kontrolom. Okrenite se svome cilju koji imate i pokazite spremnost da ga ostvarite. Zbog nekih cete biti pohvaljeni.

 

VODOLIJA

U zadnje vreme vas kosta vasa tvrdogalvost. I sami cenite da je tako, ali necete da priznate ni sebi, ni drugima. Terate po svome, a vreme je spustite loptu. Sa jednim bikom necete moci da izadjete na kraj.

 

RIBE

Budite spremni na toleranciju u vezi  sa jednom vagom. Morace da donese vaznu i ozbiljnu odluku. Ona zahteva od vas je da razumete, ali i da ovoga puta ne budete strogi. Ako nista, vi je bar iznenadite poklonom, cvetom ili bilo cime.

Stranice: 1 2