U narednom periodu:  Mart ce se  jednom zodijaku zavrsiti divno,ali mu april i maj donose tugu…

U narednom periodu: Mart ce se jednom zodijaku zavrsiti divno,ali mu april i maj donose tugu…

2024-03-02 0 By Admin

 VAGA

Ono sto je vrlo vazno je to sto ste primer osobe koja je tu   za one koje voli. Uvek ste bili oslonac i podrska i sada je pravo  vreme da vam se dobro dobrim vrati.

U mesecima koji su pred nama ce doci do toga da vam neko na delu dokaze svoje emocije i vi cete pri tome biti srecniji nego  ranije.

 

 SKORPIJA

Konacno cete i vi moci da kazete da vam je krenulo na bolje. U mesecima koji su pred nama  cete doziveti niz promena ali nema razloga za brigu. Vi ste  zodijak koji ce dobiti priliku da se uveri da je voljen i sve sto donosi buducnost, i lepo i ruzno, delicete sa nekim kome je do vas iskreno stalo.  Neke odluke moraju biti donete.

 

 STRELAC

Vama je ovaj mesec poceo jako lepo. Do kraja istog ce tek da uslede divni trenuci  koje cete dugo pamtiti. Ali, nazalost, naredni meseci vam donose jedan tezak period tokom kojeg cete silno  patiti. Nece vam biti lako, ali znajte da za sve postoji pocetak i kraj.

 

 JARAC

Polako ali sigurno ulazite u jednu mirnu fazu. Neko ce vam na delu dokazati da mu je stalo do vas i kraj te osobe cete moci da pronadjete svoj mir.    To je vrlo vazno.

Moramo da kazemo da ne treba da se libite oko toga da nekome pruzite sansu  cak i ako ste u proslosti patili  i bili povredjeni.

 

 VODOLIJA

Vi cete u mesecima koji dolaze moci da kazete da vas neko voli. To je vrlo vazno, i upravo je to ono sto ce vam dati snagu.

Iako vas cekaju  neki problemi, vi cete uz tu osobu moci ne samo da ih resite vec i da dozivite neke lepe trenutke  svesi da ste voljeni…

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RIBE

Konacno i za vas dolazi lepsi period. To je ono sto moramo da kazemo.Ali, cekaju vas neke velike odluke,   i od njih zavisi koliko cete srece imati u periodu koji ce da usledi.

Vazno  je da slusate svoje srce, jer ono bez imalo sumnje ume da vas odvede  na pravi put. Ne libite se da se borite za to sto zelite.

Stranice: 1 2