Skorpija:Nikome se ne sveti jer zna da postoje Bog i karma!

Skorpija:Nikome se ne sveti jer zna da postoje Bog i karma!

2024-03-03 0 By Admin

 Skorpija je znak koji je poseban.Neko je ko ume i zna da se izbori za ono sto hoce,a to je jako vazno. Mislite o tome.

 

Skorpija je neko  ko zna sta je ono sto hoce. Neko ko ume i zna da se izbori za ono do cega mu je stalo. Moramo da kazemo da je ovo osoba koja se ponasa u skladu sa svojm ciljevima. To je jako vazno.

Ona je znak koji je posten. Kada se zaljubi nema toga sto nije u stanju da uradi za voljenu osobu. Ljubav joj je jako vazna. Ona uziva u tome da voli i da usreci one do kojih joj je stalo, sto je vrlo vazno da kazemo.

Imati skorpiju kraj sebe znaci imati osobu koja ce vas voleti, koja ce vam biti oslonac, podrska, rame za plakanje i jos mnogo toga. Vazno je da naglasimo da je ovo neko ko je veliki covek. Da ume i zna da cuva tajne ali da uvek ume da se ponasa u skladu sa svojim polozajem i sa situacijom.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ono sto je vazno da naglasimo jeste da je skorpija neko ko zna da prasta ali neko ko ima granicu u svemu. To znaci da nece prastati previse ali da hoce znati kada je vreme da nekome okrene ledja i da od te osobe ode.

Imajte na umu da nema nimalo sumnje da je skorpija cist dokaz da je ona osoba koja prasta. Koja ima divno srce. Osoba koja nikome ne vraca milo za drago, koja se nikome ne sveti. Ona je stava zasto bi ona nekome vracala bol za bol, kada zna da postoji Bog i karma. Skorpija dobro zna da svako od nas pre ili kasnije dobije ono sto zasluzuje, i to je najveca moguca istina.

 Nastavak na sledecoj strani…

 

Stranice: 1 2